Array ( [0] => Array ( [0] => Головна [1] => https://aflubin.ua/ [hide_in_schema] => ) [1] => Array ( [0] => Блог [1] => https://aflubin.ua/blog/ [hide_in_schema] => ) )
Лікарський засіб
Для дорослих
та дiтей 2+

Блог

Чим небезпечний риніт?

Респіраторні вірусні інфекції — найчастіша причина риніту. «Нежить» — це побутова назва риніту, а «соплі» — просторічне визначення виділень слизу з носа. Після переходу риніту в гостру стадію, можливі ускладнення, наприклад: отит, синусит, ларингіт та інші захворювання. Постійний нежить у дорослого може викликати утворення поліпів у носі. Через великі поліпи (доброякісних наростів) може здаватися, що ніс постійно закладений.

Читати

Види кашлю та їх лікування

Існує всього два різновиди кашлю: сухий і вологий, але провокують кашель безліч причин. Кашльові рецептори розташовані не тільки в органах дихання, але також у вухах, шлунку, серці та в стравоході. Коли будь-який з цих рецепторів подразнюється — людина кашляє. Тому кашель може сигналізувати і про проблеми з шлунково-кишковим трактом, серцево-судинною системою. За статистикою, причина майже 20% всіх звернень до лікаря пов'язана з кашлем. Безумовно, найчастіше кашель виникає на тлі ГРВІ, тобто вірусного ураження органів дихання, слизових.

Читати

Що робити, коли починається застуда?

Серед ГРВІ більше двохсот захворювань, і потрібно вміти відрізняти легкі інфекції, від серйозних. Застуда, безумовно, відноситься до легких захворювань. Знаючи, як вилікуватися від застуди, на лікування потрібно максимум тиждень. Найчастіше ж від застуди одужують вже на третій-четвертий день, а то і раніше. Не останню роль у такому швидкому одужанні відіграють сучасні засоби лікування застуди.

Читати

ТОП найшкідливіших народних методів лікування застуди та грипу

З давніх-давен багато лікувальних методик та засобів застосовувалися без глибинного розуміння їх дії. Сучасна медицина здатна уявити в реальному світі дієвість, або навпаки, шкідливість тих чи інших народних способів лікування. Деякі народні засоби видаються цілком правильними, і рекомендуються лікарями під час лікування, або для профілактики. Наприклад, щоб вилікувати горло народними способами призначають полоскання фурациліном з содою. Інші ж методи абсурдні. Наприклад, ви знаєте як лікувати гланди керосином? Відповідь проста: ніяк. Не варто експериментувати зі здоров'ям, слухаючи сумнівні поради.

Читати

Що не можна робити при грипі та інших вірусних захворюваннях?

Сотні тисяч людей щорічно помирають через ускладнення, викликані грипом та іншими респіраторними захворюваннями. Тому важливо розуміти, що не можна робити при ГРВІ, як себе поводити, якщо не пощастило заразитися, що не можна їсти при грипі. Від цього залежить не тільки життя і здоров'я хворого, а й оточуючих. Сезонні епідемії ГРЗ активізуються в холодну пору року — з осені по весну. У цей період організм особливо вразливий перед вірусами, оскільки втрачає повноцінне вітамінне харчування, сонячний день зменшується, рефлексує і психіка.

Читати

Як відбувається зараження грипом та іншими ГРВІ?

Часто грип плутають з іншими респіраторними захворюваннями, тому важливо знати, як поширюється грип, і як передається грип і ГРВІ. Щорічно від грипу помирає близько 600 тисяч осіб по всьому світу. Ця інфекція не знає кордонів і вражає людей будь-якого віку. Головна небезпека грипу — ускладнення, які він провокує. Під прицілом дихальні шляхи; у тяжких випадках буває набряк легенів, мозку, судинний колапс, це називається токсичним шоком. Також можливий гайморит.

Читати
1 2 3
Турбує кашель?
Спробуй новий Афлубін®Плюс сироп від кашлю
Дiзнатись бiльше
Підтримка імунітету
Потрійна підтримка імунітету!
Дiзнатись бiльше
Завантажити інструкцію

Інструкція для Афлубін Краплі

Завантажити

Інструкція для Афлубін Таблетки

Завантажити